Hoppa till textinnehållet -  - Tilll startsidans aktuella information och nytt på webbplatsen -
Till CETIS startsida -
Startsida -  kortkommando Alt + 1Startsida -   Anpassa - gör egna inställningarAnpassa -   Kontaktinformation - kortkommando Alt + 7Kontakt -   Översikt, webbkarta - kortkommando Alt + 3Webbkarta -   English - information about CETISEnglish -   Sök på CETIS webbplats - kortkommando Alt + 4Sök  -
Startsida /Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet Tekniken i skolan nr 2, maj 2017, pdf 1,4 MB som i ett nytt fönster.

Ge tips till nyhetsbrevet!

CETIS nyhetsbrev -
Tekniken i skolan nr 2, maj 2017

Nyhetsbrevets rubriker:

Länk till hela nyhetsbrevet:
Nyhetsbrev nr 2, maj 2017 (pdf 1,4 MB, nytt fönster)

alternativ högupplöst version av nyhetsbrevet:
Nyhetsbrevet nr 2, maj 2017 (pdf 15,5 MB, nytt fönster)

Allmän information om nyhetsbrevet

Nyhetsbrevet Tekniken i skolan utkommer med fyra nummer per år. Vi skickar det till landets samtliga grundskolor, kommunala utbildningsförvaltningar, gymnasieskolor med teknikprogram, landets lärarutbildningar och till cirka 3 000 enskilda prenumeranter. Nyhetsbrevet trycks i cirka 10 000 exemplar.

Nyhetsbrevet, Tekniken i skolan, är ett forum för idé- och erfarenhetsutbyte med artiklar, tips och idéer om teknik, teknikundervisning och undervisningsmaterial. Här finner du också information om kurser och konferenser.

För att kunna fungera som forum för idé- och erfarenhetsutbyte är vi beroende av bidrag från våra läsare. Har du något som du tror skulle vara lämpligt för nyhetsbrevet - ett eget material eller tips om något du tycker vi borde ta upp - tveka inte, ta kontakt med oss!

Redaktör för nyhetsbrevet

Katarina

Katarina Rehder, CETIS
katarina.rehder@liu.se

Prenumeration, annonsering och nyhetsbrevsarkiv

För information om prenumeration och annonsering se vänstermenyn. Här finns också ett nyhetsbrevsarkiv där vi lagt ut några tidigare årgångar.

- TillbakaTillbaka  -    UppUpp  -