Årets alumner tar strid för jordens alla arter och trygg förlossningsvård

Välkommen till LiU Alumni!

Håll kontakten

Som tidigare LiU-student är du en viktig del av Linköpings universitet. Dina erfarenheter hjälper oss att ge morgondagens studenter bästa tänkbara utbildning. Den kunskap du har med dig bidrar till att bygga det goda samhället och göra världen lite bättre.

Du som är medlem i LiU Alumni får inbjudningar till alumniträffar, nyhetsbrev med information om vad som händer vid universitetet och en prenumeration på tidningen LiU magasin, där du kan läsa om den senaste forskningen och vad andra alumner gör. Du får även en fortsatt kontakt med universitetsbiblioteket som erbjuder informationsresurser du kan ha nytta av i ditt arbete. Medlemskapet kostar ingenting.

Aktuella evenemang

11 oktober 2018

Möt Årets alumner

kl. 11.40 – 13.10 Sal C4, C-huset, Campus Valla, Linköping

Årets alumner 2018 är Rebecka Le Moine, biolog och föreläsare som kämpar för jordens alla arter, och Eva Uustal, överläkare och expert på förlossningsskador som tar strid för kvinnors underliv. Välkommen till ceremonin då de tar emot utmärkelsen och berättar om sina vägval och sitt engagemang. Vi bjuder på lunchmacka 11.40, ceremonin börjar 12.10. Antalet platser är begränsat och du behöver anmäla dig i förväg.

Kontakt

23 oktober 2018

Östgötamorgon för alumner i Stockholm

kl. 07.30 – 09.00 Hobo Hotel, Brunkebergs torg 4, Stockholm

Frukostmöte för LiU-alumner och andra utflugna östgötar. Kostnadsfri frukost 07.30, därefter intervju med samhällsdebattören Linnéa Claesson samt skaparen av filmkollektivet Crazy Pictures, Olle Tholén. Arrangör är Region Östergötland i samarbete med tolv lokala aktörer, bland dem LiU.

Kontakt

Biblioteksresurser för dig som är yrkesverksam

Vill du hjälpa LiU?

LiU Alumni i sociala medier

Nyheter om alumner

Tidningen för alumner

Utmärkelsen Årets alumn

Kontakta LiU Alumni