Möt årets alumner
Visa/dölj innehåll

Talman och teknikinspiratör är Årets alumner

Den 18 oktober firades Årets alumner vid en ceremoni i Studenthuset. Sara Magnusson och Andreas Norlen fick ta emot diplom av rektor Helen Dannetun.

Talmannen Andreas Norlén gjorde en historisk insats för att Sverige i ett svårt läge skulle få en ny regering. Sara Magnusson inspirerar unga att bli ingenjörer och framtidens problemlösare. De båda är Årets alumner vid Linköpings universitet och firades vid en ceremoni. Där de höll inspirerande föreläsningar som vägen från student till alumn.

Teknikinspiratör Sara Magnusson

Sara Magnusson gav publiken tre uppgifter; en uppgift var att läsa högt för ett barn, ett annat var att göra ett spännande experiment.

Talman Andreas Norlen

Andreas Norléns studerade Affärsjuridik, som i år firar 25 år. Han berättade om vad tiden på Linköpings universitet både som student och forskare har betytt för honom. 

Välkommen till LiU Alumni!
Visa/dölj innehåll

Håll kontakten

Som tidigare LiU-student är du en viktig del av Linköpings universitet. Dina erfarenheter hjälper oss att ge morgondagens studenter bästa tänkbara utbildning. Den kunskap du har med dig bidrar till att bygga det goda samhället och göra världen lite bättre.

Du som är medlem i LiU Alumni får inbjudningar till alumniträffar, nyhetsbrev med information om vad som händer vid universitetet och en prenumeration på tidningen LiU magasin, där du kan läsa om den senaste forskningen och vad andra alumner gör. Du får även en fortsatt kontakt med universitetsbiblioteket som erbjuder informationsresurser du kan ha nytta av i ditt arbete. Medlemskapet kostar ingenting.

Visa/dölj innehåll

Aktuella evenemang
Visa/dölj innehåll

18 oktober 2019

Möt Årets alumner

kl. 11.15 – 12.45 Lövverket, Studenthuset, Campus Valla, Linköping

Årets alumner är Sara Magnusson, civilingenjören som inspirerar unga att bli ingenjörer, och Andreas Norlén, talmannen som gjorde en historisk insats för att Sverige skulle få en ny regering. Välkommen till ceremonin då de tar emot utmärkelsen och berättar om sina vägval och sitt engagemang. Vi bjuder på lunchmacka 11.15, ceremonin börjar 12.45. Antalet platser är begränsat och du behöver anmäla dig i förväg.

Kontakt

Fortsätt lära med LiU
Visa/dölj innehåll

Vill du hjälpa LiU?
Visa/dölj innehåll

LiU Alumni i sociala medier
Visa/dölj innehåll

Nyheter om och för alumner
Visa/dölj innehåll

Tidningen för alumner
Visa/dölj innehåll

Alumner som gör avtryck
Visa/dölj innehåll

Kontakta LiU Alumni
Visa/dölj innehåll