Välkommen till LiU Alumni!

Årets alumner tar strid för trygg förlossningsvård och hotade arter 

Rebecka Le Moine, biolog och föreläsare, och Eva Uustal, överläkare och expert på förlossningsskador, är Årets alumner vid LiU 2018.

Se TV-sändningen från ceremonin där alumnerna håller varsitt föredrag.

Håll kontakten

Som tidigare LiU-student är du en viktig del av Linköpings universitet. Dina erfarenheter hjälper oss att ge morgondagens studenter bästa tänkbara utbildning. Den kunskap du har med dig bidrar till att bygga det goda samhället och göra världen lite bättre.

Du som är medlem i LiU Alumni får inbjudningar till alumniträffar, nyhetsbrev med information om vad som händer vid universitetet och en prenumeration på tidningen LiU magasin, där du kan läsa om den senaste forskningen och vad andra alumner gör. Du får även en fortsatt kontakt med universitetsbiblioteket som erbjuder informationsresurser du kan ha nytta av i ditt arbete. Medlemskapet kostar ingenting.

Aktuella evenemang

23 oktober 2018

Östgötamorgon för alumner i Stockholm

kl. 07.30 – 09.00 Hobo Hotel, Brunkebergs torg 4, Stockholm

Frukostmöte för LiU-alumner och andra utflugna östgötar. Kostnadsfri frukost 07.30, därefter intervju med samhällsdebattören Linnéa Claesson samt skaparen av filmkollektivet Crazy Pictures, Olle Tholén. Arrangör är Region Östergötland i samarbete med tolv lokala aktörer, bland dem LiU.

Kontakt

Biblioteksresurser för dig som är yrkesverksam

Vill du hjälpa LiU?

LiU Alumni i sociala medier

Nyheter om alumner

Tidningen för alumner

Utmärkelsen Årets alumn

Kontakta LiU Alumni