Avslutad akademisk utbildning

Om du har en avslutad akademisk utbildning från ett annat land kan du i Sverige komplettera din utbildning.

En komplettering kan i vissa fall vara bra för att utöka kunskapen om det svenska samhället och i vissa fall behövs det för att kunna jobba inom sitt yrke i Sverige. Det går också att få sin utländska utbildning bedömd av UHR för att kunna visa upp för arbetsgivare.

Bedömning av utländsk utbildning

UHR bedömer din utländska utbildning. Klicka här för att komma till UHR:s hemsida.

Kompletteringsutbildningar vid Linköpings universitet

Övriga utbildningar

Linköpings universitet är även engagerade i Snabbspåret och Korta vägen. Dessa utbildningssatsningar sker i samarbete med Arbetsförmedlingen och det är via dem du söker mer information då dessa utbildningar inte går att söka via den nationella antagningen.

Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss på den centrala studievägledningen om du har frågor eller behöver vägledning i valet av studier.

Telefontid: Måndag, onsdag och torsdag 14:00-15:00

Telefon: 013-28 58 05

E-post: centralstudievagledning@liu.se

Tidsbokning

Du kan boka tid för vägledning i både Linköping och Norrköping via vårt tidsbokningssystem. Om du inte hittar någon tid som passar så hör av dig till oss via e-post eller telefon.

Boka en tid för studievägledning

Linköping/Norrköping

Linnea Fors