Träffa LiU på besöksdagar

Under våren 2017 erbjuder vi två olika besökstillfällen som ger dig information om hela universitetet.

Årets besöksdagar äger rum:

• 8 februari i Linköping, 13:00 - 16:00 (hus Terra)
  • 8 mars i Norrköping, 12:30 - 16:00 (hus Täppan)

Anmäl er här

Program för besöksdagen

Vid besökstillfällena får du en överblick av våra utbildningar och en inblick i många intressanta ämnesområden. Studenter och studievägledare finns på plats för att svara på frågor och du får chans att delta i flera olika aktiviteter och tävlingar.

Besöksdagarna i Linköping är i hus Terra på Campus Valla och besöksdagen i Norrköping är i huset Täppan, Campus Norrköping. Programmet är en halvdag, förmiddagar i Linköping och eftermiddag i Norrköping.

Kommer ni som en grupp elever hoppas vi också att ni har möjlighet att förbereda er inför besöket, så att ni får ut maximalt av dagen.

Välkomna till våra besöksdagar våren 2017!

Utbildningsmässa

Parallellt med besöksdagen i Norrköping anordnar Norrköpings kommun en utbildningsmässa. Där kan du träffa utbildningsanordnare från hela landet - universitetet, högskolor, yrkeshögskolor, vuxenutbildare, folkhögskolor, arbetsförmedlingen, yrkesföreträdare, försvaret, CSN, Au pair etc.

Skugga en student

Missa  inte vår andra möjlighet att besöka universitetet och utbildningen du är nyfiken på.

Läs mer under Skugga student