Fototävling - Affärsjuridiska programmen 25 år

För att uppmärksamma de affärsjuridiska utbildningarnas 25-årsjubileum så utlyses härmed en fototävling. De tävlande bidragen kommer att visas under jubileumsveckan 16-20 oktober 2019. Vinnarna koras kl. 12:15 på torsdagen 17 oktober.

Vem kan delta i tävlingen?

Studenter som är registrerade vid de affärsrättsliga programmen under höstterminen 2019. Bidragens upphovsmän anonymiseras under urvalsprocessen.

När pågår tävlingen?

Tävlingen utlyses 10 maj 2019 och bidragen måste ha lämnats in senast 6 oktober klockan 09.00 till hanna.almlof@liu.se. E-postmeddelandet skall ha ordet ”Fototävling” i ämnesraden. Filen döps till upphovsmannens efternamn i kombination med namnet på kategorin som bidraget är med och tävlar i.

Tävlingskategorier

Tävlingen har tre kategorier och inom varje kategori koras en vinnare samt ges tre hedersomnämnanden. Kategorierna är: Studentliv, Lagrum och Plugglädje. Kategorierna får tolkas fritt!

Vem utser vinnarna?

De vinnande bidragen utses av en jury bestående av tre medlemmar av Linköpings Fotoklubb under ledning av Karin Hartmann.

Vad vinner man?

Vinnarna får kurslitteratur (cirka 3 stycken titlar) från Nordstedts Juridik som är anpassad till studentens kommande kurser vid de affärsjuridiska programmen.

Hur många bidrag?

Varje person får delta med maximalt ett foto per kategori.

Fotovillkor

De foton som deltar i tävlingen skall vara digitala i högupplöst jpeg-format (max 2 MB/bild och 2000 pixel/rad). Bilderna får vara bildbehandlade och de behöver inte vara tagna under själva tävlingsperioden.

Övriga villkor

Genom att skicka in ett foto till tävlingen samtycker upphovsmannen till att bilden används av Linköpings Universitet för att marknadsföra de affärsjuridiska programmen på webbsidor och i tyckmaterial. Upphovsmannen ansvarar för att inhämta motsvarande tillstånd av fotograferade personer. Juryns beslut är inte överklagbar.

Visa/dölj innehåll

Hanna Almlöf. Teiksma Buseva