Fyra tog priset!

LiU Holdings pris 2014 för Årets entreprenöriella lärare gick till inte mindre än fyra personer som tillsammans verkat som eldsjälar för entreprenörskap och nytänkande på Arbetsterapeutprogrammet.  

Priset delades ut till Jane Holstein, Anette Kjellberg, Elin Ekbladh och Kristin Alfredsson Ågren från Institutionen för samhälls- och välfärdsstudier (ISV) för deras insatser inom Arbetsterapeutprogrammet.

Utdelning av LiU Holdings pris 2014 för Årets entreprenöriella lärare.

Juryns motivering:

”För att rusta sina studenter med ett entreprenöriellt förhållningssätt och verktyg för verksamhetsutveckling har utbildningen en tydlig strimma av entreprenörskap och nytänkande, tack vare dessa eldsjälar. Kurser och moment är under ständig utveckling där samverkan med andra fakulteter och omgivande samhälle är viktiga och prioriterade delar, helt i enlighet med LiU:s långsiktiga arbete att etablera en kultur av samverkan”

Personer på bilden, från vänster till höger:

Johan Lilliecreutz LiU Innovation, Elin Ekbladh Arbetsterapeutprogrammet, Kristin Alfredsson Ågren Arbetsterapeutprogrammet, Anette Kjellberg Arbetsterapeutprogrammet, Jane Holstein Arbetsterapeutprogrammet, Helen Dannetun rektor Linköpings universitet och Gio Fornell LiU Innovation.

LiU Innovation

Relaterat Innehåll

Kontakt