Internship Industriell ekonomi

Ta tillvara på våra studenters drivkraft och kunskap. Anlita en civilingenjörsstudent för att analysera eller lösa ett problem på ditt företag.

Sedan 2014 har företag haft möjligheten att anlita blivande civilingenjörer inom Industriell ekonomi för att driva ett projekt eller utveckla sin verksamhet.

Programmet sköts av studenterna själva. De sköter rekrytering och matchning av studenter med passande företag.

Vad krävs av er?

Ni ska kunna erbjuda:

• en plats under valfritt antal veckor (ca 4-8 veckor) på sommaren till en eller flera civilingenjörsstudenter från Industriell ekonomi.
  • ett problem som studenten ska analysera eller lösa, alternativt att ge studenten utrymme för att på egen hand analysera det område ni kan utvecklas och förbättras inom.
  • skälig ersättning till studenten.

Visa/dölj innehåll

Har Ni frågor eller funderingar? Hör av er till: internship.program.liu@gmail.com

Följ oss på Facebook

Exempel på tidigare uppdrag