Julmarknad i Key 2016

Dags fylla julklappssäcken? Studenterna på Slöjd, hantverk och formgivning håller julmarknad i Key-foajen den 8 och 9 december och säljer egna produkter.

Affisch för julmarknad– Allt från skärbrädor, slevar, täljda tomtar och glasunderlägg i trä, till stickade disktrasor, sminkväskor, korgar i textil till keramikmuggar och julgransprydnader i metall. En härlig mix så att alla ska kunna hitta en personlig och handgjord julklapp, säger Ami Jammeh, student på programmet.

Det är programmets studentsektion som står bakom marknaden som pågår i dagarna tre med start i i Key-huset på Campus Valla där de finns på plats torsdag och fredag mellan kl 9-16.
På lördagen den 10 december flyttar studenterna ned sin marknad till Babettes kafferi i Linköping, öppet kl 10-16.