Konferens: Praktiknära forskning och skola på vetenskaplig grund

Tillsammans med skolor i regionen genomför LiU flera spännande praktiknära forskningsprojekt. Alla projekten har sin utgångspunkt i de behov och utvecklingsområden som finns på skolorna i regionen. Välkommen att ta del av den pågående eller avslutade praktiknära forsknings- och skolutvecklingsprojekten.

Projekten genomförs inom ramen för ULF (utveckling, lärande, forskning) och Skolsamverkan Öst.

När: 1 november 2021 klockan 8.30-17.00.
Var: Digitalt via Zoom. Länk kommer senare.

Målgrupp: Lärare i alla skolformer, skolledare, forskare och lärarstudenter

Program: Presentation av ULF-projekten Digitalitet – jag vet! och Ledarskap för lärande. Konferensen kommer även innehålla flera parallella presentationer med olika inriktningar som är relevanta för alla skolåldrar och för flera olika yrkeskategorier. Fullständigt program kommer senare.

Arrangör: Konferensen anordnas av Linköpings universitet, Linköpings kommun och Ydre kommun.

Mer information kommer i början på hösten, men boka in datumet redan nu! Varmt välkomna!

Skolsamverkan och ULF Visa/dölj innehåll

KontaktVisa/dölj innehåll