Lediga jobb för lärare i medieproduktion

Avdelningen för Medie- och informationsteknik söker en universitetsadjunkt och en universitetslektor i medieproduktion med inriktning mot visuella medier.

personer testar ett virtual reality-headset. Foto Anna Nilsen Vi söker dig som kan planera, leda och genomföra undervisning i medieproduktion med inriktning mot visuella medier på våra utbildningar i grafisk design, medieteknik med mera. Du kan både teori och praktik för produktion av fysiska och digitala medier med fokus på visuell kommunikation. Där kan ingå färglära, färgreproduktion och förpackningsdesign såväl som digital bild- och videoproduktion, animation, VFX, grundläggande AR-XR-VR och även webbproduktion och webbprogrammering.

Du är pedagogiskt skicklig, har yrkeserfarenhet och färdigheter inom medieproduktion, och kan undervisa både på svenska och engelska. Om du söker adjunktstjänsten har du minst en magisterexamen eller motsvarande. För lektorstjänsten krävs doktorsexamen eller motsvarande.

Avdelningen för Medie- och informationsteknik omfattar över hundra anställda lärare och forskare. Vi är inriktade mot teknisk forskning och designforskning inom visualisering och medieteknik. De utbildningar som avdelningen ansvarar för är kandidatprogrammet i grafisk design, civilingenjörsprogrammet i medieteknik och profilen Visual Media inom masterprogrammet i design. Våra lokaler finns på vackra Campus Norrköping, centralt i staden.

Läs mer om tjänsterna på länkarna nedan. Välkommen med din ansökan senast 11 april 2023!

Universitetsadjunkt i medieproduktion med inriktning mot visuella medier

Universitetslektor i medieproduktion med inriktning mot visuella medier

Kontakt och mer information