Lediga tjänster vid Laboratoriet för Organisk Elektronik

Vi är alltid redo att diskutera tjänster med personer som är intresserade av att arbeta i, eller samarbeta med, vårt laboratorium. Även om det inte finns någon tjänst nedan, är du välkommen att kontakta oss.

Organic electronic researchers at clean room lab at Linkoping University

Forskare inom organisk elektronik på LOE, Linköpings universitet. Foto: Thor Balkhed

Klicka på länkarna nedan för att ta reda på mer och ansöka.

• Postdoktor i organisk fotonik och nanooptik
    (Referensnummer: Dnr ITN-2020-00211). Mer information på engelska.
    Gruppen Organisk fotonik och nanooptik välkomnar en postdok-forskare till teamet, med tonvikt på organisk nanooptik. Projektets mål är i korthet att producera nya nanostrukturer av organiska material och studera deras nanooptiska egenskaper och potential för plasmoniska och dielektriska metaytor. Projektet omfattar nanofabricering i renrumsmiljö och karakterisering av prover med optisk spektroskopi och andra medel. Den experimentella delen av projektet kan kompletteras med optiska simuleringar och teori.

Vi kommer att utlysa fler tjänster framöver, så håll ögonen öppna. Du kan också följa oss på Twitter eller LinkedIn, där vi regelbundet uppdaterar jobbannonser.

Allmänna frågor och examensarbeten

För allmänna frågor eller om du är intresserad av att göra examensarbete i organisk elektronik, kontakta gärna gruppledarna direkt (se LOE:s kontaktsida).

Laboratoriet för Organisk ElektronikVisa/dölj innehåll