Linköpings Akademiska Orkester (LAO)

190410 : Bilder från Linköpings Akademiska Orkesters repitioner vid Musicum på Linköpings universitet.  foto Göran Billeson Foto Göran BillesonLinköpings Akademiska Orkester, LAO, är universitetets egen symfoniorkester. I orkestern spelar främst studenter och anställda vid Linköpings Universitet, men vi har även medlemmar utanför universitetet. Vi repeterar i Musicum på campus Valla. Orkestern ger både egna konserter med varierande program och medverkar vid universitetets promotioner och konserter. Vi gör också större produktioner där vi samarbetar med universitetets körer, solister och andra orkestrar.

Visa/dölj innehåll

Merete Ellegaard är dirigent och konstnärlig ledare för LAO. Kontakta henne om du är intresserad av att spela i orkestern eller vill veta mer om kursen ”Orkesterspel”.

Styrelse för LAO

Ordförande            Lisa Henriksson
Vice ordförande    Fredrik Liss
Kassör                   Marcus Högberg