Rekrytera från Linköpings universitet

Genom LiU CareerGate kan arbetsgivare annonsera olika typer av tjänster, såsom heltidstjänster och traineeprogram, samt exjobb, praktikplatser och sommarjobb. Plattformen skapar möjligheter för näringsliv och samhälle att lätt komma i kontakt med studenter i rekryteringssyfte.

LiU CareerGate är del av ett större nätverk med 20 universitet, varav 10 svenska. Linköpings universitet är en del av detta nätverk som erbjuder såväl både lokalt förankrade tjänster som internationella. Tack vare nätverket är räckvidden även bättre för de större verksamheter som vill sprida sina karriärmöjligheter bredare såväl nationellt som internationellt.

Plattformen skapar goda möjligheter för studenter och nyexaminerade att komma i kontakt med arbetsmarknaden. Genom LiU CareerGate tar LiU ansvar för studenternas karriärmöjligheter under och efter studierna.

Du har möjlighet att rikta dina erbjudanden till specifika målgrupper, genom att välja vilka utbildningar du vill nå. För arbetsgivaren finns möjligheter att med e-mail och aviseringar göra studenterna uppmärksamma på de lediga tjänster som erbjuds i verksamheten.

Läs mer på LiU CareerGate

Ta del av kunskapen vid LiU

Vi hjälper dig att hitta rätt väg in