LiU Relation

Genom LiU Relation kan du enkelt komma i kontakt med kunskapen vid Linköpings universitet. Vi hjälper dig att hitta rätt matchning, oavsett om du redan har koll på vad som passar din verksamhet eller om du vill höra dig för kring alternativen så är LiU Relation din kontaktväg.

LiU Relation arbetar för att öka samverkan mellan universitet, samhälle och näringsliv. Kunskap från LiU ska komma till nytta i samhället. Det gör vi genom att matcha externa behov till universitetets verksamheter. Vårt arbete bygger på att skapa och utveckla mötesplatser, såväl virtuella som fysiska, där idéer om projekt och samverkan kan få en start.

Ta del av den senaste kunskapen

Det finns många sätt att växa och utvecklas med Linköpings universitet. Utgångspunkten är alltid din verksamhets behov. Genom att du beskriver utmaningen som verksamheten har kan vi matcha er med lämpligt alternativ. Några exempel på hur du kan komma i kontakt med studenter vid LiU är studentuppdrag.se och LiU Career Gate som du kan läsa mer om längre ner på sidan.

Mötesplatser för kunskapsutbyte

Samverkan bygger på relationer och därför är det viktigt för människor att träffas. På våra mötesplatser får du möjlighet att träffa andra representanter från universitet, näringsliv och samhälle som är intresserade av samverkan. Läs mer om Lunchklubben och Society Quest nedan.

Vill du samverka med LiU?

På den här sidan hittar du några exempel på möjligheter ni kan ta del av, men det finns mycket mer. Vill du ha rådgivning kring vilket alternativ som passar din verksamhet bäst är du välkommen att kontakta oss på LiU Relation.

Tillväxtverket logotyp

EU-logga

Givarrelationer

LiU har arbetat aktivt med fundraising (privat forskningsfinansiering) i tio år vilket resulterat i ett ekonomiskt stöd från företag, stiftelser, organisationer och privatpersoner. Uppdraget att hantera givarna ligger hos LiU Relation, som arbetar med att utveckla mötesarenor och kommunikationskanaler för en bredare tillgång till LiU:s kunskap och kompetens.

LiU Relation Linköpings universitet

Society Quest om bygglogistik arrangerat av LiU Relation

Lunchklubben i Linköping arrangerad av LiU Relation

Christian Johansson