LiU Relation

Genom LiU Relation kan du enkelt komma i kontakt med kunskapen vid Linköpings universitet. Vi hjälper dig att hitta rätt matchning, oavsett om du redan har koll på vad som passar din verksamhet eller om du vill höra dig för kring alternativen så är LiU Relation din kontaktväg.

LiU Relation arbetar för att öka samverkan mellan universitet, samhälle och näringsliv. Kunskap från LiU ska komma till nytta i samhället. Det gör vi genom att matcha externa behov till universitetets verksamheter. Vårt arbete bygger på att skapa och utveckla mötesplatser, såväl virtuella som fysiska, där idéer om projekt och samverkan kan få en start.

Ta del av den senaste kunskapen

Det finns många sätt att växa och utvecklas med Linköpings universitet. Utgångspunkten är alltid din verksamhets behov. Genom att du beskriver utmaningen som verksamheten har kan vi matcha er med lämpligt alternativ. Några exempel på hur du kan komma i kontakt med studenter vid LiU är studentuppdrag.se och LiU Career Gate som du kan läsa mer om längre ner på sidan.

Mötesplatser för kunskapsutbyte

Samverkan bygger på relationer och därför är det viktigt för människor att träffas. På våra mötesplatser får du möjlighet att träffa andra representanter från universitet, näringsliv och samhälle som är intresserade av samverkan. Läs mer om Lunchklubben och Society Quest nedan.

Vill du samverka med LiU?

På den här sidan hittar du några exempel på möjligheter ni kan ta del av, men det finns mycket mer. Vill du ha rådgivning kring vilket alternativ som passar din verksamhet bäst är du välkommen att kontakta oss på LiU Relation.

Accessmagasinet är här!

Ett välfyllt magasin om samverkan mellan akademi, näringsliv och samhälle, som bland annat innehåller "The process for success - 5i" och många olika berättelser om goda samarbeten och initiativ. Magasinet Access är en del av ett samverkansprojekt mellan Linköping, Uppsala och Örebro universitet. Projektet syfte är att stärka innovationskraften hos små och medelstora företag i Östra Mellansverige. Bläddra i magasinet här. 

Hantering av personuppgifter

LiU Relation arbetar för att öka samverkan mellan Linköpings universitet (LiU), samhälle och näringsliv. Kunskap från LiU ska komma till nytta i samhället. Det gör vi genom att matcha externa behov till universitetets verksamheter.

Om du vill ha hjälp att hitta rätt kontakter för samverkan med forskare, lärare och/eller studenter vid LiU tar du kontakt med någon på LiU Relation. När din förfrågan kommer in registrerar vi den i LiU Relations CRM system. Om du inte ger oss personuppgifter kan vi inte hjälpa dig med matchningen.

Läs mer om LiU Relations hantering av personuppgifter här. 

 

Tillväxtverket logotyp

 EU-logga

LiU Relation Linköpings universitet
Society Quest om bygglogistik arrangerat av LiU Relation
Lunchklubben i Linköping arrangerad av LiU Relation
Christian Johansson
LiU Relation Linköpings universitet

Nyhetsbrev
Visa/dölj innehåll

Kontakt
Visa/dölj innehåll

Exempel på samverkan
Visa/dölj innehåll

Kom i kontakt med studenter
Visa/dölj innehåll

Mötesplatser för kunskapsutbyte
Visa/dölj innehåll

Aktuella EU- och utvecklingsprojekt
Visa/dölj innehåll

Uppdrag
Visa/dölj innehåll

Relaterade verksamheter
Visa/dölj innehåll

Ytterligare möjligheter för samverkan
Visa/dölj innehåll