NATDID-ambassadörer

NATDID-ambassadörer finns till för dig som är verksam i förskola, skola, fritidshem eller på lärosäten. Ambassadörerna fungerar som en regional kontakt för lärare och skolledare. Genom NATDID-ambassadörerna erbjuds stöd att utveckla förskola, skola och fritidshem med hjälp av ämnesdidaktisk forskning.

Dessa nätverk syftar till att ge lärare och skolledare en ämnesdidaktisk resurs inom naturvetenskap och teknik. NATDID-ambassadörerna kan exempelvis delta i eller leda studiedagar eller studiecirklar tillsammans med lärare, förstelärare, lektorer och/eller skolledare/förskolechefer i såväl skola som förskola.

Alla NATDID-ambassadörer arbetar med forskning och/eller lärarutbildning inom naturvetenskapernas och/eller teknikens didaktik. I dagsläget finns NATDID-ambassadörerna placerade vid nio olika lärosäten.

Välkommen att kontakta din närmaste NATDID-ambassadör.

Miranda RocksenGöteborgs universitet

Miranda Rocksén