Nominera Årets alumner

Varje år får två tidigare studenter utmärkelsen Årets alumn av Linköpings universitet. Vem vill du se som Årets alumn 2017? Nominera en eller flera kandidater senast 18 maj.

Alla är välkomna att nominera. Årets alumner ska ha läst vid LiU i minst två år på heltid och därefter ha gjort avtryck, kanske genom en prestation eller särskilt engagemang i en fråga. Nomineringen ska innehålla alumnens namn, utbildning, en kort beskrivning av vad personen har gjort och en motivering till varför hon eller han förtjänar att bli Årets alumn.

Utmärkelsen delas ut i höst vid en ceremoni på Campus Valla. Då blir Årets alumner firade, håller varsitt föredrag och avtäcker en platta med sina namn i alumnernas egen Walk of fame.

Suad Ali och Thomas Lunner, Årets alumner 2016, vid plattan

Årets alumner 2016 är Suad Ali, supertalang och expert på Sveriges flyktingkvot hos Migrationsverket, och Thomas Lunner, en av forskarna bakom världens första digitala hörapparat. Foto: Peter Holgersson

Skicka nominering till alumniansvarig

Mer om utmärkelsen Årets alumn