SHEA-konferensen, 14-15 mars 2017

SHEA-konferensen 2017

SHEA-konferensen-2017
Konferensen arrangerades av Avdelningen för hälso- och sjukvårdsanalys vid Linköpings universitet i samarbete med Svensk förening för hälsoekonomi (SHEA).

Keynote-speakers: Claxton och Brouwer

Karl-ClaxtonWerner-BrouwerHuvudtalare var toppforskarna Karl Claxton, professor i ekonomi vid Centre for Health Economics, University of York och Werner Brouwer, professor i hälsoekonomi vid institute of Health Policy & Management (iBMG), Erasmus University Rotterdam.

Program och inbjudan (pdf) >>
Program in english (pdf) >>

Estimating health opportunity costs: which health technologies, at what price and for whom?

Finding v: the monetary value of the QALY
Werner Brouwer professor i hälsoekonomi vid institute of Health Policy & Management (iBMG), Erasmus University Rotterdam.

Appropriate perspectives for health economic evaluations
Brouwer och Claxton debatterar!

Dessutom en mängd seminarier med inbjudna föreläsare, fria föredrag och postrar.

LiU-logo
SHEA