Skugga en student

Skulle du vilja veta hur det är att vara student vid Linköpings universitet? Då kan du få ”skugga” en student under en halvdag och följa med på föreläsningar, lektioner, grupparbeten eller laborationer.

Att skugga en student är ett bra tillfälle att uppleva miljön på campus och kunna ställa frågor om hur det är att studera vid Linköpings universitet. Under dagen bjuder universitetet dig och din studentfadder på lunch. Perioden för att skugga en student sträcker sig från januari och fram till och med 15 april.

Så anmäler du dig

Mejla till skugga@liu.se och ange:

• dina kontaktuppgifter (namn, adress samt vilken skola du går på)
  • önskemål på campus eller ort
  • vilken utbildning du är intresserad av (är du intresserad av flera utbildningar, skicka med en prioritetsordning vilken/vilka du är mest nyfiken på eftersom antalet platser är begränsat)
  • om du vill att studenten ska vara i början eller i slutet av sina studier.

Se hur det är att skugga en student

Upplev studentlivet på riktigt, se hur det är att följa med en student genom "skugga student".