Skugga student

Prova på att "skugga" en student under en halvdag, för att få en känsla för hur livet är på Linköpings universitet. Det innebär att du följer med en student på Linköpings universitet på föreläsningar, lektioner, grupparbeten eller laborationer, beroende på vad som står på studentens schema dagen ni väljer.

Skugga student är ett bra tillfälle att uppleva miljön på campus och kunna ställa alla frågor som dyker upp. Under dagen bjuder universitetet dig och din skuggfadder på lunch. Perioden för att skugga en student sträcker sig från januari och fram till och med 15 april.

Så anmäler du dig

Skicka mail till skugga@liu.se och ange:

• dina kontaktuppgifter (namn, adress samt vilken skola du går på)
  • önskemål på campus eller ort
  • vilken utbildning du är intresserad av (Är du intresserad av flera utbildningar, skicka med en prioritetsordning vilken/vilka du är mest nyfiken på eftersom antalet platser är begränsat)
  • om du vill att studenten ska vara i början eller i slutet av sina studier

Se hur det är att skugga en student

Upplev studentlivet på riktigt, se hur det är att följa med en student genom "skugga student".