Utbildningsknutna uppdrag genom Studentuppdrag.se

Som en del i utbildningen vid LiU finns studenter tillgängliga för att hjälpa er med mindre uppdrag. Uppdragen är nära kopplade till kurserna. Ett perfekt tillfälle att utveckla verksamheten och få nya ögon på ett problem. Att anlita en student för ett uppdrag skapar också goda möjligheter att knyta tidiga kontakter med din framtida medarbetare. Vi vill verka för att kompetensen stannar i regionen.

Studenter genomför uppdrag på företag

Så här går det till som uppdragsgivare

1. På Studentuppdrag.se anmäler du din verksamhet som uppdragsgivare inom angiven anmälningsperiod och beskriver arbetet som du önskar att studenten/studenterna utför.
  2. Du blir kontaktad av kursansvarig som återkopplar om uppdraget passar kursen. Ibland behövs det en diskussion för att klargöra uppdraget.
  3. Under uppdragsperioden genomför student/studenterna intervjuer, besök hos dig som uppdragsgivare, datainsamling och analys. Det är viktigt att stötta studenten/studenterna med information och kunniga personer inom organisationen.
  4. Resultatet presenteras oftast i en rapport, men det finns även andra möjligheter.

Några exempel på uppdragsområden:

Anlita studenter inom ramen för en utbildning

Exempel på uppdrag

Ta del av kunskapen vid LiU

Vi hjälper dig att hitta rätt väg in