APL-utvecklarutbildning för lärare inom gymnasial utbildning

Informationen på denna sida gäller en utbildning som LiU tidigare har gett på uppdrag av Skolverket. För närvarande planeras ingen ny omgång av utbildningen.
Undervisning pågår i ett klassrum. Undervisning pågår i ett klassrum. I utbildningen ingår bland annat att etablera hållbara strukturer och rutiner för samverkan mellan skola och arbetsplatser samt planering, genomförande och uppföljning av elevernas kunskapsutveckling under APL.  

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som är yrkeslärare eller APL-ansvarig med undervisningserfarenhet på något nationellt yrkesprogram, gymnasiesärskolan eller vuxenutbildning på gymnasial nivå.

Kursinformation

Utbildningen omfattar fyra utbildningstillfällen som är utspridda under året. Mellan träffarna sker eget arbete i den egna verksamheten.

Om utbildningen

För närvarande planeras ingen ny omgång av denna utbildning. Om det blir aktuellt att ge denna utbildning igen kommer sidan uppdateras. Om du som arbetsgivare är intresserad av att beställa en liknande kurs för dina medarbetare, kontakta uppdragsutbildning@liu.se.

Kontakt

Vill du veta mer om uppdragsutbildning vid LiU?