Majdagen 2020

Har du sökt lärarutbildningen vid LiU ? Vad kul!

Vi vet att du just nu väntar på ditt antagningsbesked och samtidigt har du säkert många frågor och funderingar inför dina universitetsstudier. Vi har tidigare haft träffar på campus för att du ska få en bild av hur det är att vara student på LiU, men på grund av Corona så kommer vi i år istället att erbjuda digitala informationsträffar.

Passa på att gå in, titta och lyssna när studenter, studievägledare och programansvariga berättar om din utbildning, universitetet, boende och studentliv. Du har också möjlighet att ställa frågor via vår chatt.

Välkommen på våra digitala informationsträffar!

InformationstillfällenVisa/dölj innehåll

Anslut till informationstillfället för den utbildning du sökt. Ingen anmälan krävs.

Förskollärare

Grundlärare

Ämneslärare

Vi är många som läser till lärare och man får ett brett perspektiv för framtiden. Lärarna är engagerade och inspirerande och får mig att vilja bli en bättre lärare.
Hampus Heljasvaara, Ämneslärarprogrammet årskurs 7-9

Inför studiestartVisa/dölj innehåll

Tips för en bra start på LiUVisa/dölj innehåll

StudievägledningVisa/dölj innehåll

CampusVisa/dölj innehåll

Lärarutbildningarna vid LiU är campusförlagda vid Campus Norrköping och Valla samt vid lärcentra i Hultsfred, Nyköping, Vimmerby och Västervik.

Sociala medierVisa/dölj innehåll

StudentlivVisa/dölj innehåll