Plugga vård- och medicin på LiU

Det är nu dags att ansöka om en plats till våra vård- och medicinutbildningar som har antagning våren 2018.

Medicinska fakulteten vid LiU är i den internationella frontlinjen när det gäller utveckling av pedagogik för vård- och medicinutbildningarna. Som student på medicinska fakulteten får du en unik utbildningsmiljö och en kvalité på utbildningen som sticker ut, där bland annat Läkarprogrammet tidigare har rankats som landets bästa på grund av sitt innovativa upplägg. Nu är det dags att söka till vårens program. Sista ansökningsdag är 16 oktober. Bli en av oss du också!

Program som startar i vår

Utbildning i verklighetstrogen miljö

Som student inom medicin och vård på LiU får du en unik möjlighet att träna i verklighetsnära simuleringsövningar vid Clinicum.

Här är ditt campus