WCMM Clinical Arena

Wallenberg centrum för molekylär medicin (WCMM) tillsammans med forskarskolan Forum Scientium inbjuder dig till WCMM Clinical Arena.

Målet bakom arenaföreläsningarna är att öka kommunikationen och samarbetet mellan kliniska och icke-kliniska forskare i Linköping och Norrköping. Föreläsningarna kommer att innehålla presentationer från kliniska forskare och möjliggöra frågor och diskussion med Forum Scientium-medlemmar, WCMM fellows och deras forskargrupper. Du kommer att ha möjlighet att lära dig mer om intressant forskning som bedrivs här på LiU, presenterad på en allmän nivå vilket gör det intressant för alla individer i gränssnittet för medicinteknik!

Kommande WCMM Clinical Arena
Visa/dölj innehåll

Uppdateras inom kort med kommande WCMM Clinical Arena.

Tidigare kliniska arenor
Visa/dölj innehåll

"Brain-gut-microbiome interactions in IBS." Susanna Walter, IKE och Rozalyn Simon, IMH. Från den 4 december 2019.

"Genomic Medicine: resources and clinical implications"
Martin Hallbeck, Clinical Pathology, Linköping University Hospital.

Från den 9 oktober 2019.

“Clinical Translation of Genomic Medicine: Challenges and opportunities”
WCMM Fellow Mikael Benson, Centre for Personalised Medicine, Linköping University. Från den 9 oktober 2019.

8 May 2019

"Neurology and Translational Neuro-Electronics"
Jennifer Gelinas och Dion Khodagholy, båda från Columbia University, NYC, US
Värd: WCMM Fellow Eric Glowacki