Save the date: Webbinarium - Winning with visuals

Vill du bli bättre på visuell kommunikation och göra dina PowerPoints mer pedagogiska för dina studenter?

Färgade trianglar.Trianglar i glada färger.

Didacticum kommer att arrangera webbinariet "Winning with visuals" i november. Där får du en mängd goda råd om bild, typografi, färg och form. Det gör att du sedan lättare kan nå ut med dina budskap i PowerPoint.

Föreläsaren Christel Copp ger på ett underhållande sätt direkt användbar kunskap om hur du kan förbättra din visuella kommunikation.

Webbinariet ges på engelska.

Dag: 23 november
Tid: 13.00-15.00

Anmälningslänken hittar du här.

Välkommen att delta!
Webbinariet vänder sig undervisande personal samt andra intresserade på LiU. Undervisande personal från andra lärosäten är också välkomna att delta.

Mer information kommer.

Föreläsare: Christel Copp

Föreläsare Christel Copp. Foto Kajsa Singer. Foto Kajsa Singer.Christel Copp är utbildad vid Högskolan för Design och Konsthantverk i Göteborg. Hon arbetar sedan trettio år som grafisk designer och illustratör och bildkonstnär.
Christel är också universitetsadjunkt vid Göteborgs universitet och undervisar även vid Chalmers Tekniska Högskola. Hennes ämnen är visuell kommunikation, grafisk design och presentationsteknik.

Om Didacticum Visa/dölj innehåll

Taggar Visa/dölj innehåll