Göm menyn

Välkommen till Campus LiU

Projektet ”Campus LiU” syftar till att uppfylla de krav och förhoppningar som våra studenter och lärare ställer på en kreativ, attraktiv och konkurrenskraftig studiemiljö.

Bild: Studenthuset juni 2018

Bygget på 30 sekunder

Två år tog det att bygga Studenthuset. I maj 2017 togs det första spadtaget, nu stundar invigningen. Nu finns kortfilmen från bygget – Studenthuset på 30 sekunder.

Bild: Skylt Östgötakök på Garnisonsområdet

Östgöta Kök öppnar i Studenthuset

Det blir Östgöta Kök som kommer att driva restaurangen i nya Studenthuset. Lagom till terminsstart slår portarna upp till Fresh Market by Östgöta Kök där det vegetariska kommer ta stor plats på menyn.

Information om bokning av rum i Studenthuset

Vi är väldigt glada över att projektet håller den strama tidsplanen och budgeten som vi har haft, och att vi kommer kunna välkomna alla studenter till LiU med ett nytt hus i höst!
Det finns många rum och ytor som är bokningsbara i Studenthuset och det övergripande beslutet för Nyttjande av lokaler vid LiU, gäller även i Studenthuset. Dokumentet ”Boka i Studenthuset” beskriver vilka bokningsbara rum/ytor som finns, hur de kan bokas, vem som får boka och eventuell timdebitering.

Bild: Läsbås efter uppfräschning.

Läsbås får nytt liv

Det 30-tal läsbås från biblioteket, som lämnade LiU i slutet av april för uppfräschning och därefter ett nytt liv i Studenthuset, har kommit tillbaka. Nymålade och snygga!

Bild: Studenthuset, Campus Valla

Från infomöte om Campus LiU

Studenthus, flytt, Infocenter och invigning var några av punkterna på vårens sista möte om Campus LiU.

Frida Ekman, huvudprojektledare

Filmen om Campus Liu 2015