Hoppa till textinnehållet -  - Tilll startsidans aktuella information och nytt på webbplatsen - 
Till CETIS startsida - 
Startsida -  kortkommando Alt + 1Startsida -   Anpassa - gör egna inställningarAnpassa -   Kontaktinformation - kortkommando Alt + 7Kontakt -   Översikt, webbkarta - kortkommando Alt + 3Webbkarta -   English - information about CETISEnglish -   Sök på CETIS webbplats - kortkommando Alt + 4Sök  - 
Startsida /Konferenser

TiS 2018

 -  

Intresseanmälan - medverkande TiS 2018

Välkommen att anmäla intresse för medverkan i höstens regionala konferenser, TiS 2018!

  • Luleå 25 september
  • Göteborg 9 oktober
  • Malmö 16 oktober
  • Stockholm 18 oktober

Medverkan kan ske såväl på en ort som på alla fyra orterna.

Som medverkande får du kostnadsfritt delta hela konferensdagen (inklusive lunch och fika) och CETIS står för resa och eventuellt boende om du reser långt.

Vi söker dig som vill medverka på våra regionala konferenser i höst med en föreläsning, ett seminarium eller en workshop.

På konferenserna kommer vi erbjuda ett antal valbara aktiviteter som deltagarna väljer i förväg. Vi är speciellt intresserade av verksamma lärare som berättar om sin teknikundervisning. Antalet aktiviteter kommer vara begränsat, och vi kommer vilja ha en spridning när det gäller målgrupp, typ av bidrag (föreläsning/workshop/seminarium), den medverkandes yrkesroll osv.

Beskriv ditt bidrag så tydligt som möjligt så att vi får en bra bild av hur du vill medverka.

Tidigare år har intresset att medverka varit stort. Därför kommer antagligen inte alla som anmäler intresse att få plats. Vi räknar med att ge er besked senast i slutet av april.

Alla konferensbidrag ska handla om eller beröra teknikundervisning i någon form. Konferensernas tema kommer att vara "Människan och tekniken". Vi välkomnar såklart alla bidrag, men tar extra gärna emot bidrag som passar in i temat.

Vi stänger intresseanmälan den 27 mars 2018.

Fyll i formuläret via följande länk:

Formulär för intresseanmälan för att medverka i TiS 2018

Frågor?

Mejla Charlotta Nordlöf, CETIS
charlotta.nordlof@liu.se

 

 - TillbakaTillbaka  -    UppUpp  -