Hoppa till textinnehållet -  - Tilll startsidans aktuella information och nytt på webbplatsen - 
Till CETIS startsida - 
Startsida -  kortkommando Alt + 1Startsida -   Anpassa - gör egna inställningarAnpassa -   Kontaktinformation - kortkommando Alt + 7Kontakt -   Översikt, webbkarta - kortkommando Alt + 3Webbkarta -   English - information about CETISEnglish -   Sök på CETIS webbplats - kortkommando Alt + 4Sök  - 
Startsida /Konferenser

Regional teknikkonferenser 2020 - logga

TiS 2020 blir en digital konferens för gymnasielärare den 13 oktober.

 

 

 

 

 -  

Digital konferens den 13 oktober 2020 för gymnasieskolans Teknikprogram

Lärare med intresse för Teknikprogrammets olika inriktningar välkomnas till en endagskonferens fylld med inspirationsföreläsningar och många möjligheter till diskussioner. Konferensens tema är Teknikprogrammets djup och bredd.

För första gången arrangerar CETIS en konferens som helt och hållet riktar sig till gymnasielärare. KTH är medarrangör. Under dagen får du lyssna till föreläsare från KTH, representanter från Skolverket och CETIS.

Du får också möjlighet att ta del av vad olika utställare har att erbjuda i form av utbildningsmaterial, böcker m.m.

Det ges också tillfälle att utbyta erfarenheter och diskutera deltagare från andra skolor, aktuella ämnen är t.ex. Teknikprogrammets olika inriktningar, Teknikprogrammets fjärde år, de olika kurserna inom alla åren samt hur du kan arbeta i dem.

Även om målgruppen främst är lärare på Teknikprogrammet så välkomnar vi också andra att vara med, t.ex. lärare i årskurs 7–9, studie- och yrkesvägledare, rektorer, lärarutbildare och museipedagoger.

På grund av rådande omständigheter blir det en digital konferens och du deltar genom det digitala verktyget Zoom. Vi hoppas att det ger fler möjlighet att delta. Vår målsättning är att erbjuda både inspiration och möjlighet till möten och diskussion i samma utsträckning som på en fysisk konferens. Om du vill testa Zoom innan mötet så kan du ta del av följande instruktion: Instruktion Zoom-möte (pdf)

Anmälan

Anmälan öppnar i juni och sista anmälningsdag är 28 september 2020.

Anmälningsformulär till TiS2020

Ha din organisations faktureringsadress och organisationsnummer tillgängligt när du gör din anmälan.

Program

Konferensen är upplagd så att föreläsningarna är gemensamma för alla deltagare. Föreläsarna kommer prata om ämnen som är relevanta för de olika inriktningarna och för Teknik 1. Under några tillfällen under dagen kommer du få möjlighet att träffa andra och diskutera olika frågeställningar. I anmälningsformuläret väljer du vilken av Teknikprogrammets inriktningar du är mest intresserad av att prata om med kollegor från andra skolor.
Preliminärt program för konferensen Tekniken i skolan - Stockholm den 13 oktober 2020 (pdf)

Avgift

Ordinarie deltagaravgift är 500 kronor (exklusive moms). Studenter som anmäler sig på egen hand betalar 200 kr (inklusive moms).

Är du lärarutbildare och vill anmäla en hel grupp studenter, kontakta CETIS så hittar vi en lösning för er.  

Kontaktinformation

Har du frågor om konferenserna så är du välkommen att höra av dig till Charlotta Nordlöf, charlotta.nordlof@liu.se

 

NU KAN DU ANMÄLA DIG TILL CETIS digitala konferens för gymnasielärare som äger rum den 13 oktober. VÄLKOMMEN TILL TIS 2020! - Till anmälan!

 

 - TillbakaTillbaka  -    UppUpp  -