Hoppa till textinnehållet -  - Tilll startsidans aktuella information och nytt på webbplatsen - 
Till CETIS startsida - 
Startsida -  kortkommando Alt + 1Startsida -   Anpassa - gör egna inställningarAnpassa -   Kontaktinformation - kortkommando Alt + 7Kontakt -   Översikt, webbkarta - kortkommando Alt + 3Webbkarta -   English - information about CETISEnglish -   Sök på CETIS webbplats - kortkommando Alt + 4Sök  - 
Startsida /Konferenser/Regionala konferenser

TiS 2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 -  

Dokumentationer - Regionala teknikkonferenser - TiS 2016

Workshop på konferensen i Gävle.

Regionala konferenser runt om i Sverige 2016

Höstens teknikkonferenser har rullat på! Först ut var Kalmar. Sedan följde Västerås, Luleå, Stockholm och Gävle. Totalt har över 700 medverkande, deltagare och utställare mött upp för att ta del av varandras tips, åsikter, undervisningsmetoder och material. Speciellt viktigt tycker vi det är nu när regeringen förslår 200 egna timmar för Teknik! Förhoppningsvis träder förslaget i kraft den 1 juli nästa år. 

Som alltid har vi haft ett gott samarbete med högskolorna och universiteten på alla konferensorter och konferensorganisationen har fungerat mycket bra! CETIS sänder ett stort tack till alla medverkande, deltagare och utställare som diskuterat, lyssnat, bidragit och visat upp sin verksamhet!

Konferenserna har haft spännande inslag där både fasta programpunkter som CETIS inledning, Skolverkets och Natdids presentationer blandades med de regionala inslagen av seminarier och workshops. 
Vi hoppas att du som deltagare har blivit inspirerad under de heldagar vi har genomfört. Vi har haft fullspäckade dagar med någonting för alla målgrupper och vi hoppas du har hittat det du har varit intresserad av. 

Ännu en gång, ett stort tack!

Dokumentationer

Vi jobbar med att färdigställa dokumentationer från de regionala konferenserna TiS2016. Vi fyller på efterhand med dokumentation och bilder. Läs om föreläsningar och workshops och ta även gärna del av presentationer som du inte hade möjlighet att närvara vid. En början finns här:

Dokumentation Kalmar - klicka härDokumentation - Kalmar

 

Dokumentation Västerås - Klicka här!Dokumentation - Västerås

 

Dokumentation Luleå - Klicka här!Dokumentation - Luleå

 

Dokumentation Stockholm - Klicka här!Dokumentation - Stockholm

 

Dokumentation Gävle - Klicka här!Dokumentation - Gävle

 - TillbakaTillbaka  -    UppUpp  -