Hoppa till textinnehållet -  - Tilll startsidans aktuella information och nytt på webbplatsen - 
Till CETIS startsida - 
Startsida -  kortkommando Alt + 1Startsida -   Anpassa - gör egna inställningarAnpassa -   Kontaktinformation - kortkommando Alt + 7Kontakt -   Översikt, webbkarta - kortkommando Alt + 3Webbkarta -   English - information about CETISEnglish -   Sök på CETIS webbplats - kortkommando Alt + 4Sök  - 
Startsida /Konferenser/Regionala konferenser

Logga - TiS 2018 i Luleå, Göteborg, Malmö och Stockholm

Välkommen att anmäla dig till TiS 2018!

 

TiS 2018 - vykortsframsida.

 -  

Dokumentationer - Regionala teknikkonferenser - TiS 2018

Höstens teknikkonferenser har nu avslutats! Vi började i norr på Luleå Tekniska universitet, sedan åkte vi söderut för att träffas på Göteborgs universitet, Malmö högskola och på KTH i Stockholm. Totalt har över 600 medverkande, deltagare och utställare mött upp för att ta del av varandras tips, åsikter, undervisningsmetoder och material. Det har varit många spännande workshops, föreläsningar och seminarier som har täckt hela teknikämnets bredd.

Läs om föreläsningar och workshops och ta även gärna del av presentationer som du inte hade möjlighet att närvara vid:

Dokumentation Luleå - klicka härDokumentation - Luleå

 

Dokumentation Västerås - Klicka här!Dokumentation - Göteborg

 

Dokumentation Luleå - Klicka här!Dokumentation - Malmö

 

Dokumentation Stockholm - Klicka här!Dokumentation - Stockholm

 

En mycket viktigt del tycker vi är att få dela med oss av CETIS ståndpunkter när det gäller de nya skrivningarna gällande digitalisering. Det är en utmaning som är värd att tas på stort allvar, vi behöver lyfta frågan hur det kan rymmas inom teknikämnet. Vi bör skilja på teknikämnets innehåll och IKT-stöd. Viktiga saker att hålla ordning på. Klasander berättade också om att digital kompetens handlar i grundskolan om mer än bara ”programmering”! 

  • Vad kan digitalisering användas till? 
  • Hur förändras samhället av teknikens digitalisering?
  • Hur påverkas vår vardag, våra yrken, vår fritid? 

Som alltid har vi haft ett gott samarbete med högskolor och universitet på alla konferensorter och konferensorganisationen har fungerat mycket bra! CETIS sänder ett stort tack till alla medverkande, deltagare och utställare som har informerat, diskuterat, lyssnat, bidragit och visat upp sin verksamhet! 

Konferenserna har haft spännande inslag där både fasta programpunkter som CETIS inledning, Skolverkets information och CETIS exempelmaterial 200 timmar i Teknik, blandades med de regionala inslagen av seminarier och workshops. 

Vi hoppas att du som deltagare har blivit inspirerad under de heldagar vi har genomfört. Vi har haft fullspäckade dagar med någonting för alla målgrupper och vi hoppas du har hittat det du har varit intresserad av. Ännu en gång, ett stort tack!

Vi planerar ingen traditionell tvådagars rikskonferens i Norrköping under 2019. Vi satsar på andra sätt att kommunicera och mötas. Så håll utkik på vår hemsida och på andra sociala medier, om var och när vi ska mötas igen. Vi höres.

CETIS

 - TillbakaTillbaka  -    UppUpp  -