Hoppa till textinnehållet -  - Tilll startsidans aktuella information och nytt på webbplatsen - 
Till CETIS startsida - 
Startsida - kortkommando Alt + 1Startsida -   Anpassa - gör egna inställningarAnpassa -   Kontaktinformation - kortkommando Alt + 7Kontakt -   Översikt, webbkarta - kortkommando Alt + 3Webbkarta -   English - information about CETISEnglish -   Sök på CETIS webbplats - kortkommando Alt + 4Sök  - 
Startsida /Konferenser

TiS 2018 logga - Luleå, Göteborg, Malmö och Stockholm.

 

Våra evenemang på Facebook.Följ och dela gärna våra evenemang på Facebook:

Välkommen att anmäla dig till TiS 2018!
Skynda att anmäla dig till TiS 2018! Då kostar det bara 750 kr exklusive moms. Och är man student eller idéutställare kostar det endast 350 kr exklusive moms.


Info-blad TiS 2018 - Regionala teknikkonferenser hösten 2018 - Klicka för att se informationsbladet (pdf som öpppnas i en ny flik).
Info-blad för utskrift (pdf)

 

Röster från deltagare på tidigare konferenser:

 • "Tekniken i skolan gav mig mycket matnyttigt och inspirerade mig i min undervisning!"
 • "Välbehövligt!
  Tror det är första gången
  sedan jag lämnade lärarhögskolan
  för 20 år sedan som jag
  fått fortbildning i Teknik
  (förutom den som jag själv
  genomfört på kammaren
  hemma...)."
 • "Det är alltid
  trevligt att träffa
  ämneskollegor från olika
  skolor och kommuner. Det
  ger en extra krydda till
  dagar som denna."

TiS 2018 - vykortsframsida.

 

 -  

Regionala konferenser hösten 2018

Välkommen att anmäla dig till TiS 2018!

Välkommen till TiS 2018!

Regionala konferenser för förskollärare och lärare i alla skolformer från förskola till gymnasiet, och för andra med intresse för teknikundervisning.

Anmälan

Anmälan Luleå 25 september


Anmälan Göteborg 9 oktober 2018


Anmälan Malmö 16 oktober 2018


Anmälan Stockholm 18 oktober


Program, orter och datum

Luleå är först ut - välkommen den 25 september

Konferensen kommer vara på Luleå tekniska universitet i hus A och i Teknikens hus. Den första gemensamma samlingen är i LKAB-salen. Det kommer vara skyltat så att du hittar rätt. I programmet finns nu lokaler inlagda för varje aktivitet. Från klockan 8.30 är du välkommen att registrera dig, fika och besöka utställarna. Klockan 9.00 genomförs öppna workshops med olika teman (se programmet). Du som rest långt kan registrera dig mellan klockan 9.30 och 10.00. Klockan 10.00 startar konferensens inledande samling i LKAB-salen.

Göteborg - välkommen den 9 oktober
Konferensen kommer vara på Pedagogen, Göteborgs universitet. Adressen är Västra hamngatan 25. Registreringen är i hus A, därefter kommer vi även vara i hus B. I programmet finns nu lokaler inlagda, och från klockan 8.15 är du välkommen att registrera dig, fika och besöka utställarna. Klockan 9.00 inleds konferensen med den första gemensamma samlingen.
Hitta på Pedagogen - Göteborgs universitet

Kostnader

Kostnad: Ordinarie pris 750 kronor exklusive moms. Kostnaden för sen anmälan är 1000 kr exklusive moms - för datum se tabellen nedan.

Är du studerande eller idéutställare så får du delta på konferensen till reducerat pris. Du betalar endast 350 kr (exkl. moms), men får ta del av hela konferensen.

Efter dessa datum är du fortfarande varmt välkommen att anmäla dig, men priset är högre och dessutom eventuellt begränsade valmöjligheter i programmet.

Ort och konferensdatum Datum för senast anmälan för deltagare till den lägre kostnaden på 750 kr. Därefter är kostnaden 1000 kr (exkl. moms).
Luleå
25 september
27 augusti 2018
Den 17/9 stänger vi den ordinarie anmälan. Om du efter det datumet vill anmäla dig så mejla charlotta.nordlof@liu.se så får du svar på om det går att ordna.
Göteborg
9 oktober
4 september 2018
Malmö
16 oktober
11 september 2018
Stockholm
18 oktober
13 september 2018

Boende

Om du är reser långt och behöver övernatt på hotell så kan vi hjälpa dig med att boka ett hotellrum. I anmälningsformuläret kan du välja att boka ett hotellrum. Observera att detta inte ingår i konferensavgiften.

Årets tema: Människan och tekniken

Vi fokuserar bl.a. på de förändringar för teknikämnet som kommer genomföras under året. 200 timmar Teknik i grundskolan samt digital kompetens och programmering.

Relationen mellan människa och teknik kommer uppmärksammas på olika sätt under konferensdagarna, till exempel genom perspektiv på hållbarhet, etik och digitalisering. Hur påverkar detta oss – och teknikundervisningen?

Utställare, välkomna till TiS 2018!

Vi har fyllt alla platser för företagsutställare och har därför stängt bokningsmöjligheten.  Om du är intresserad av att ställa ut på Tekniken i skolan kontakta Charlotta Nordlöf, charlotta.nordlof@liu.se
så ska vi försöka arbeta för att skapa en plats eller så skriver vi upp er på väntelistan.

Företagsutställare och Icke vinstdrivande utställare

Idéutställare

Vill du visa upp din teknikundervisning? Som idéutställare får du möjlighet att visa upp något från din egen undervisning. Det kan t.ex. ett projekt eller undervisningsområde. Du får då tillgång till ett bord i konferensens utställningsdel. Du får delta i programmet hela dagen. Pris 350 kr per person (max 2 personer per idéutställning, är ni fler så anmäler ni er som deltagare). Som idéutställare så använder du samma anmälningslänk som deltagare.

För att vi ska kunna planera utställningsytan så behöver du anmäla dig i god tid. Senast anmälan är densamma som för den lägre deltagaravgiften enligt tabellen ovan.

Kontaktinformation

Har du frågor, kontakta
Charlotta Nordlöf
charlotta.nordlof@liu.se


Allmänt om Regionala konferenser

Sedan några år arrangerar CETIS regionala konferenser återkommande på olika orter i Sverige. De har två syften:

 • För det första ska den ge möjlighet för fler inom en region att ta del av några av temana från den nationella konferensen.
 • För det andra ger det möjlighet att samla och presentera intressanta och viktiga projekt inom den egna regionen.

De senaste regionala konferenserna anordnades 2016.


Dokumentation från tidigare regionala konferenser

TiS 2016

Dokumentationer från de regionala konferenserna hösten 2016 i Kalmar, Västerås, Luleå, Stockholm och Gävle:
Dokumentationer - Regionala teknikkonferenser - TiS 2016

TiS 2014

Dokumentationer från de regionala konferenserna 2014 i Luleå, Malmö, Uppsala, Växjö och Örebro.
Regionala teknikkonferenser - TiS 2014

TiS 2011

Många spännande seminarier, utställningar och samtal. Så kan vi sammanfatta höstens teknikkonferenser 2011. CETIS arrangerade då, i samverkan med Skolverket och Teknikföretagen, fyra regionala ”Polhemsknutar” i Norrköping, Uppsala, Kristianstad och Göteborg.
CETIS regionala teknikkonferenser 2011

 - TillbakaTillbaka  -    UppUpp  -