Hoppa till textinnehållet -  - Tilll startsidans aktuella information och nytt på webbplatsen - 
Till CETIS startsida - 
Startsida -  kortkommando Alt + 1Startsida -   Anpassa - gör egna inställningarAnpassa -   Kontaktinformation - kortkommando Alt + 7Kontakt -   Översikt, webbkarta - kortkommando Alt + 3Webbkarta -   English - information about CETISEnglish -   Sök på CETIS webbplats - kortkommando Alt + 4Sök  - 
Startsida / Nyhetsbrev

TiS 2018 Luleå, Göteborg, Malmö och Stockholm.


Regionala konferenser i höst

Text: Katarina Rehder, CETIS
Utdrag ur CETIS nyhetsbrev nr 1, februari 2018

I höst arrangerar vi, CETIS, regionala teknikkonferenser på fyra orter. Som vanligt vänder vi oss till förskollärare och lärare i alla skolformer från förskola till och med gymnasiet. Årets tema är människan och tekniken och vi kommer också att fokusera på 200 timmar Teknik i grundskolans timplan.

Boka in datumen redan nu och fundera på om du vill vara med som utställare, hålla workshop/föreläsning eller som deltagare. Vi finns i Luleå den 25 september, Göteborg den 9 oktober, Malmö den 16 oktober och Stockholm den 18 oktober.

Vi söker dig som vill medverka på våra regionala konferenser i höst med en föreläsning, ett seminarium eller en workshop. Alla konferensbidrag ska handla om eller beröra teknikundervisning i någon form. Konferensernas tema kommer att vara "Människan och tekniken". Vi välkomnar såklart alla bidrag, men tar extra gärna emot bidrag som passar in i temat.
Vi stänger intresseanmälan den 27 mars 2018.

Mer information kommer på vår hemsida, se:
Regionala konferenser

 


Nyhetsbrev nr 1, februari 2018 - startsida

 - TillbakaTillbaka  -    UppUpp  -