Hoppa till textinnehållet -  - Tilll startsidans aktuella information och nytt på webbplatsen - 
Till CETIS startsida - 
Startsida -  kortkommando Alt + 1Startsida -   Anpassa - gör egna inställningarAnpassa -   Kontaktinformation - kortkommando Alt + 7Kontakt -   Översikt, webbkarta - kortkommando Alt + 3Webbkarta -   English - information about CETISEnglish -   Sök på CETIS webbplats - kortkommando Alt + 4Sök  - 
Startsida / Nyhetsbrev

Framsida - Ismannen - en räddare i nöden.


Ismannen -
en räddare i nöden Ismannen

Text: Katarina Rehder, CETIS
Utdrag ur CETIS nyhetsbrev nr 2, maj 2018

Ismannen - en räddare i nöden Ismannen, nummer tre av undervisningsmaterialet Från ved till www, lanseras på vår hemsida till terminsstart. Det har som de tidigare två, sin grund i Jan Garnerts skrift Från ved till www – när framtiden blev elektrisk.

Ismannen tar upp olika perspektiv på kyla - historiskt, dagsläget och hur framtiden ser ut. Kyla behövs för att kyla mat men också inom många andra områden. Undervisningsmaterialet riktar sig främst till lärare i Teknik för årskurs 7–9 men är även användbart för lärare i bl.a. samhällskunskap och historia – för att få ett teknikperspektiv på ämnet.

Du hittar de första två undervisningsmaterialen i serien, Att lyssna på musik hemma och Ett annat liv i ett annat ljus här:
Undervisningsexempel - Från ved till www

 


Nyhetsbrev nr 2, maj 2018 - startsida

 - TillbakaTillbaka  -    UppUpp  -