Hoppa till textinnehållet -  - Tilll startsidans aktuella information och nytt på webbplatsen -
Till CETIS startsida -
Startsida -  kortkommando Alt + 1Startsida -   Anpassa - gör egna inställningarAnpassa -   Kontaktinformation - kortkommando Alt + 7Kontakt -   Översikt, webbkarta - kortkommando Alt + 3Webbkarta -   English - information about CETISEnglish -   Sök på CETIS webbplats - kortkommando Alt + 4Sök  -
Startsida /Nyhetsbrev

CETIS nyhetsbrev Tekniken i skolan

Annonsera i CETIS nyhetsbrev

Vi erbjuder företag att annonsera i nyhetsbrevet "Tekniken i skolan". Genom annonsering gör ni naturligtvis era produkter kända, men ni medverkar även till att stärka teknikämnets position i skolan. Kunskap om vilka läromedel och vilka arbetsmaterial i övrigt som finns att tillgå, är viktig för lärarna när de ska skapa utrymme för undervisning i Teknik.

Nyhetsbrevet skickas ut digitalt till alla grundskolor och gymnasieskolor med teknikprogram, samt till personliga abonnenter (lärare) som prenumererar. Nyhetsbrevet har tolv sidor eller mer och utkommer med fyra nummer per år. På vår hemsida ligger Tekniken i skolan i pdf-format som gör det möjligt att skriva ut. Utgivningsplan för detta året finns nedan. Formatet är i A4. Utgivare är Centrum för tekniken i skolan, CETIS, vid Linköpings universitet.

Erbjudande: 3 för 2!

Beställ annonser för tre nummer i rad och betala för två.

Annonserna behöver inte vara samma varje gång.

Annonspriser

Annonsstorlek (bredd x höjd i mm) Pris exklusive moms
Helsida 180 x 260 7000 kr
Halvsida 180 x 130 4500 kr
2-spalt
halv sida
118 x 130 3000 kr
1-spalt
halv sida
56x130 2000 kr

Småannonser

Numera går det bra att ha småannonser för lite kortare information. Småannonserna kan vara 1- eller 2-spaltiga.

1-spalt (56 mm) 25 kr per mm (minimum 20 mm)
2-spalt (118 mm) 50 kr per mm (minimum 20 mm)

Insändning av original

Annonsoriginal sänds digitalt till Katarina Rehder, se kontaktinformation nedan.

Använd format som kan läsas av Adobe Photoshop eller pdf-format. Vårt nyhetsbrev skickas vanligtvis ut enbart digitalt från och med 2019. Det händer dock ibland att vi trycker upp ett antal exemplar i samband med speciella evenemang, därför önskar vi att upplösningen på inskickat material har en upplösning på 300 dpi.

Annonsbokning

Katarina Blomqvist
Bokning av annonsplats görs till:
Katarina Rehder
katarina.rehder@liu.se

Utgivningsplan 2019

Med reservation för ändringar:

Nyhetsbrev Annonsbokning
senast