Hoppa till textinnehållet -  - Tilll startsidans aktuella information och nytt på webbplatsen - 
Till CETIS startsida - 
Startsida -  kortkommando Alt + 1Startsida -   Anpassa - gör egna inställningarAnpassa -   Kontaktinformation - kortkommando Alt + 7Kontakt -   Översikt, webbkarta - kortkommando Alt + 3Webbkarta -   English - information about CETISEnglish -   Sök på CETIS webbplats - kortkommando Alt + 4Sök  - 
Startsida /Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet Tekniken i skolan nr 4, 2018 - pdf som öppnas i en ny flik.

Ge tips till nyhetsbrevet!

 

 -  

CETIS nyhetsbrev -
Tekniken i skolan nr 4, december 2018

Nyhetsbrevets rubriker:

Länk till hela nyhetsbrevet:
Nyhetsbrev nr 4, december 2018 (1,3 MB pdf)

alternativ högupplöst version av nyhetsbrevet:
Nyhetsbrevet nr 4, december 2018 (10,3 MB pdf)


Allmän information om nyhetsbrevet

Nyhetsbrevet Tekniken i skolan utkommer med fyra nummer per år. Vi skickar det till landets samtliga grundskolor, kommunala utbildningsförvaltningar, gymnasieskolor med teknikprogram, landets lärarutbildningar och till cirka 3 000 enskilda prenumeranter. Nyhetsbrevet trycks i cirka 10 000 exemplar.

Nyhetsbrevet, Tekniken i skolan, är ett forum för idé- och erfarenhetsutbyte med artiklar, tips och idéer om teknik, teknikundervisning och undervisningsmaterial. Här finner du också information om kurser och konferenser.

För att kunna fungera som forum för idé- och erfarenhetsutbyte är vi beroende av bidrag från våra läsare. Har du något som du tror skulle vara lämpligt för nyhetsbrevet - ett eget material eller tips om något du tycker vi borde ta upp - tveka inte, ta kontakt med oss!

Redaktör för nyhetsbrevet

Katarina

Katarina Rehder, CETIS
011-36 31 20
katarina.rehder@liu.se

Prenumeration, annonsering och nyhetsbrevsarkiv

För information om prenumeration och annonsering se vänstermenyn. Här finns också ett nyhetsbrevsarkiv där vi lagt ut några tidigare årgångar.

 - TillbakaTillbaka  -    UppUpp  -