Hoppa till textinnehållet -  - Tilll startsidans aktuella information och nytt på webbplatsen -
Till CETIS startsida -
Startsida -  kortkommando Alt + 1Startsida -   Anpassa - gör egna inställningarAnpassa -   Kontaktinformation - kortkommando Alt + 7Kontakt -   Översikt, webbkarta - kortkommando Alt + 3Webbkarta -   English - information about CETISEnglish -   Sök på CETIS webbplats - kortkommando Alt + 4Sök  -
Startsida /Nyhetsbrev

Teknikundervisning i skolan nr 2 2021 - pdf 13 MB som öppnas i en ny flik.

Ge tips till nyhetsbrevet!

CETIS nyhetsbrev -
Teknikundervisning i skolan nr 2,
april 2021

Nyhetsbrevets rubriker:

Länk till hela nyhetsbrevet:
Teknikundervisning i skolan nr 2 - april 2021 (13 MB pdf)

alternativ lågupplöst version av nyhetsbrevet:
Teknikundervisning i skolan nr 1 - februari 2021 - lågupplöst version (1 MB pdf)

Teknikundervisning i skolan med blädderfunktion

Du som vill läsa Teknikundervisning i skolan med blädderfunktion kan göra det här:
Teknikundervisning i skolan nr 2, 2021 - Issuu Blädderfunktion

Allmän information om nyhetsbrevet

Nyhetsbrevet Teknikundervisning i skolan utkommer med fyra nummer per år. Vi skickar det via e-post till landets samtliga grundskolor, kommunala utbildningsförvaltningar, gymnasieskolor med teknikprogram, landets lärarutbildningar och till enskilda prenumeranter.

Nyhetsbrevet, Teknikundervisning i skolan, är ett forum för idé- och erfarenhetsutbyte med artiklar, tips och idéer om teknik, teknikundervisning och undervisningsmaterial. Här finner du också information om kurser och konferenser.

För att kunna fungera som forum för idé- och erfarenhetsutbyte är vi beroende av bidrag från våra läsare. Har du något som du tror skulle vara lämpligt för nyhetsbrevet - ett eget material eller tips om något du tycker vi borde ta upp - tveka inte, ta kontakt med oss!

Prenumerera gärna:
Prenumerera på nyhetsbrevet Teknikundervisning i skolan

Utgivningsplan 2021

Med reservation för ändringar:

Nyhetsbrev Deadline insänt material Utkommer
Nr 1 - 2021 25 januari 15 februari
Nr 2 - 2021 9 april 24 maj
Nr 3 - 2021
16 augusti 26 augusti
Nr 4 - 2021 25 oktober 29 november

Redaktör för nyhetsbrevet

Katarina

Katarina Rehder, CETIS
katarina.rehder@liu.se

Prenumeration och nyhetsbrevsarkiv

För information om prenumeration se vänstermenyn. Här finns också ett nyhetsbrevsarkiv där vi lagt ut några tidigare årgångar.

- TillbakaTillbaka  -    UppUpp  -