Kontaktbibliotekarie för ITN


Jag arbetar på Campus Norrköping främst med civilingenjörsprogrammen, grafisk design samt byggnadsteknik men medverkar också i doktorandutbildning med litteratursökningsseminarium. Jag samarbetar gärna med Språkverkstaden för att hjälpa studenterna till bättre uppsatsskrivande. Vidare ingår jag i UB:s arbetsgrupp för Referenshantering och plagiering. Genom UB:s arbetsgrupper för Sociala medier och webben hjälper jag till att sprida information om UB:s tjänster. 

Kontakta mig:

När du som student på ITN skriver uppsats och vill ha hjälp med att söka litteratur till den eller funderar över hur dina referenser och källförteckning ska se ut.
 
När du som lärare/forskare inom ITN planerar för inslag om litteratursökning, referenser och plagiering i olika kurser från grundkurser till kurser i vetenskaplig metod och doktorandseminarier. Jag kan även undervisa engelskspråkiga studenter på masterprogrammen. När du får nya kolleger och doktorander på institutionen ta kontakt med mig så visar jag runt och informerar om bibliotekets tjänster och möjligheter. 

Ta gärna hjälp av våra ämnesguider:
Ämnesguiden för Transportforskning 
Ämnesguiden för Byggforskning 
Ämnesguiden för Grafisk design och visuell kommunikation

Externa nätverk:

Svensk biblioteksförenings nätverk för bibliotek och upphovsrätt
Nätverket för transportbibliotek

 

PublikationerVisa/dölj innehåll

2019

2018

2012

NyheterVisa/dölj innehåll

Publikationer i urvalVisa/dölj innehåll