Kommunikatör vid Institutionen för ekonomisk och industriell utveckling (IEI)

Sedan januari 2020 tillhör jag Webb- och medialabbenheten vid Kommunikations- och marknadsavdelningen. Jag är konsult vid Institutionen för ekonomisk och industriell utveckling (IEI).

Mina arbetsuppgifter inom kommunikationsområdet har stor bredd och mina uppdrag är särskilt knutna till fem av IEI:s avdelningar. I kommunikationsuppdragen ingår främst arbete med avdelningarnas externa webb, forskningskommunikation, grafisk formgivning, text, foto och film. 

Jag ansvarar också för IEI:s intranät och institutionens interna nyhetsbrev IEI-Nytt. Jag är IEI:s kontaktperson vid centrala webbfrågor och sedan 2021 ingår jag i institutionens krisledningsgrupp.

Forskningsprogrammet Smart grids for the many people är ett samarbete mellan flera lärosäten. Jag har tagit fram forskningsprogrammets grafiska profil och ansvarar för webbplatsen.

I mina arbetsuppgifter ingår även att skapa innehåll och vara aktiv på sociala medier. IEI finns på Instagram och Twitter.

Under drygt tre års tid har jag kombinerat mitt arbete på LiU med studier på bland annat Webbredaktörsprogrammet vid Högskolan i Borås, 180 hp, och vårterminen 2020 tog jag en filosofie kandidatexamen i Informationsarkitektur (IA). Examensarbetet handlar om hur IA-faktorer påverkar webbtexters begriplighet. Uppsatsen går att ladda ner från DiVA:

"Det begriper du väl : Så kan myndigheters webbtexter bli lättare att läsa och förstå"

Välkommen att höra av dig med frågor och funderingar!

Mina uppdrag är knutna till dessa avdelningar/miljöer inom IEIVisa/dölj innehåll

Följ oss i sociala medierVisa/dölj innehåll

Instagram @liu_iei

En grafik med Instragram ikon

Twitter @LiU_IEI

En grafik med twitter symbol

Kommunikatörer på IEIVisa/dölj innehåll

Mina kollegor på Webb- och medialabbenheten (WEME)Visa/dölj innehåll

OrganisationVisa/dölj innehåll