oscjo82

Oscar Spaak

Jag möter studenter, forskare och LiU-anställda för att stötta dem till världsklass. Genom coaching och rådgivning tar vi tillsammans idén eller forskningen ut på marknaden så att fler kan ta del av denna nyvunna kunskap.

Från kunskap till världsklass – leverera tillsammans med mig

Det är du som står i fokus för mitt arbete. Genom coaching och rådgivning möter vi målgruppen tillsammans. Jag kommer i min roll som Innovationsrådgivare stötta dig på idéresan för att din kunskap och idé skall nå världsklass.

Med en mångfacetterad bakgrund där till exempel asfaltsläggare, restaurangchef och hårvarukonstruktör gett mig en bred bild av omvärlden kring Linköping universitet. Något som jag tar med mig för att utmana det ordinära och hitta det unika i varje person och idé jag möter.

Långsiktigt lärande

Jag lär mig ständigt och med en examen i Datateknik från Linköpings universitet som var kantad av engagemang i sektionen (D), Kåren (LinTek) och studentkrogen ([HG]) har jag gått vidare för att fördjupa mig i tekniker kring coaching, kunskapsöverföring och start-ups.

Vidgade vyer

Detta speglas även i aktiviteter vid sidan om mitt arbete där musik, växter och matlagning utmanar mig att lära mig mer. Där en 13:e plats i Sveriges mästerkock 2015 var en unik upplevelse.

Din framtid

Välkommen att höra av dig och du sitter på en idé eller kunskap som kan vara till nytta för andra. Jag hänger med dig på resan och tillsammans kan vi leverera världsklass.

Förvandla din idé till verklighet
Visa/dölj innehåll

Medarbetare LiU Holding
Visa/dölj innehåll