Kommunikatör på Institutionen för ekonomisk och industriell utveckling (IEI) 

I stort sett allt vi gör och säger handlar om kommunikation och oavsett roll har vi alla ett gemensamt kommunikationsansvar. Genom kunskap och  delaktighet möjliggör vi tillsammans för att mål och visioner uppnås.

Vår kommunikation ska ytterst bidra till att förverkliga vår vision, ett universitet med internationell lyskraft - där människor och idéer möts och utvecklas. 

Jag tillhör Kommunikations- och marknadsavdelningen och är konsult på Institutionen för ekonomisk och industriell utveckling. I min roll som kommunikatör ingår att värdera och planera kommunikationsinsatser som skapar engagemang och stärker bilden av Linköpings universitet. Jag leder och koordinerar projekt och är ett stöd för medarbetare och chefer i kommunikationsfrågor.

Inom Institutionen för ekonomisk och industriell utveckling bedrivs utbildning och forskning inom ett brett spektra av områden, från ekonomi och management till design och teknik. Förnyelse, utveckling och innovation är viktiga ledord och det finns tydliga kopplingar till företag och organisationer. Institutionen för ekonomisk och industriell utveckling är en av universitetets störa institutioner med cirka 500 medarbetare.

Välkommen att höra av dig med frågor och funderingar!

Kommunikatörer på Institutionen för ekonomisk och industriell utvecklingVisa/dölj innehåll

OrganisationVisa/dölj innehåll