30 utställare på årets Juroday

30 utställare, panelsamtal och stor bankett på kvällen. Dessutom kontaktsamtal, CV-granskning och goodiebags till tidiga besökare. Snart är det dags igen för affärsjuristernas arbetsmarknadsdag – Juroday.

Ellen Colin är en av arrangörerna i Affärsjuridiska föreningen. Till höger en del av alla grejer som behövs till arbetsmarknadsmässan Juroday. Foto: Mikael Sönne

Bra bild av arbetsmarknaden

Bakom dagen står Affärsjuridiska föreningen med studenter från de affärsjuridiska utbildningarna på LiU. Syftet med dagen är lika enkelt som viktigt: att sammanföra företag och studenter, framtidens arbetskraft.

- Det är ett bra sätt att träffa arbetsgivare som är intresserade av oss affärsjurister. Man får både se vilka de är och vilka personalbehov de har i framtiden. Självklart ska man besöka Juroday, säger Ellen Colin, marknadsföringsansvarig för eventet.

- Dessutom är det bra att komma tidigt. De 50 första får en liten påse med överraskningar.

Bland utställarna finns banker, konsultföretag och revisionsbyråer, men även myndigheter, organisationer och andra arbetsgivare. De besökare som vill kan anmäla sig till kontaktsamtal, för 30 minuters enskilda intervjuer med ett företag. Det finns också möjlighet att få sitt CV granskat av professionella bedömare.

Efter mässan, som pågår mellan 10 och 14, hålls ett panelsamtal där Pwc, EY och Länsförsäkringar svarar på frågor om arbetslivet. Banketten startar kl 18 och är öppen för studenter, lärare och utställare.

Läs mer om arbetsmarknadsdagen här:  och Affärsjuridiska föreningen här.

Relaterat innehåll
Visa/dölj innehåll