Hållbar teknikundervisning - CETIS konferenser

I höst arrangerar vi återigen teknikdidaktiska konferenser. Vi kommer att finnas på fyra olika orter och tillsammans med lärosätet på respektive ort vill vi träffa dig som har intresse av och för teknikämnet. Årets tema är Hållbar teknikundervisning. 

Fem personer står runt ett bord och tittar på material. Pixaby Sanus AS

I höst har det gått fem år sedan vi var ute på konferensturné. Tiden går snabbt och flera saker är nya, som till exempel Lgr22 för grundskolan. Syftet med de regionala konferenserna är att mötas, inspireras och ta del av de nyheter som finns inom teknikundervisningen. Du får också möjlighet att träffa lärare från andra skolor och kommuner och knyta nya kontakter.

Här erbjuds intressanta workshops, föreläsningar och seminarier som täcker hela teknikämnets bredd. Föreläsarna är dels från regionenen för aktuell konferens, dels från CETIS och Skolverket. Du kommer också att få träffa utställare med aktuella material och läromedel. Konferenserna kommer att ha huvudfokus på grundskolan, men kommer även innehålla programpunkter som passar förskola och teknikprogrammet. 

Vill du delta?

Vi fyller på med mer information på vår vår sida om konferenser och aktiviteter.

Innan sommaren öppnar vi anmälan för dig som vill delta på någon av orterna. Då finns alla programmen för orterna färdiga.
 
Konferenserna pågår under en heldag och på följande orter:

Umeå universitet, Umeå, 3 oktober
Jönköping University, Jönköping, 5 oktober
Mälardalens universitetet, campus Eskilstuna, 10 oktober
Karlstad universitet, Karlstad, 12 oktober

Har du några frågor eller funderingar kontakta Charlotta Nordlöf charlotta.nordlof@liu.se 011-36 30 26

Relaterat innehåll

Senaste nytt från LiU