Vi finns nu på Instagram

– Detta ska bli så kul! Vi har längtat efter att få dela med oss av allt spännande som händer på Institutionen för ekonomisk och industriell utveckling (IEI) i ytterligare en social kanal, säger kollegorna Linda Fredrikson och Tove Frisk. Från och med i måndags, den 1 februari 2021, finns IEI på Instagram.

Citat av och bild på Louise Ödlund, prefekt vid IEI. Instagraminlägg den 1 februari 2021.

Syftet är att Instagram ska förstärka bilden av IEI som arbetsgivare för både nuvarande och potentiella medarbetare. Gemenskap, delaktighet och kunskapsöverföring är tre viktiga begrepp vi har med oss på denna resa.

– Det är spännande att använda Instagram som en arena för våra egna medarbetare samtidigt som kontot är öppet för alla som vill följa oss, säger Linda Fredrikson.

– Instagram gör det också möjligt för oss att på ett lättsamt sätt lyfta fram och ge inblickar i IEI:s verksamhet. Det handlar om trovärdighet, men också om att våga vara personlig för att väcka intresse, säger Tove Frisk.

I dagsläget administrerar kommunikatörerna IEI:s Instagramkonto, men på sikt kan det bli aktuellt att publicera innehåll tillsammans med andra engagerade medarbetare, så kallade ambassadörer. 

– Du hänger väl med på vår resa, för nu kör vi, säger Linda Fredrikson med ett leende.

Kommunikatörer på IEI

Relaterat innehåll

Senaste nytt från LiU