Stockholm Design Week 2021

För första gången ställer Malmstens Linköpings universitet, Beckmans och Konstfack ut tillsammans under Stockholm Design Week.

Stockholm Design Week 2021 - inbjudan

Avgångsstudenterna på Malmstens ställer ut på temat Contrasts och konceptet är punk möter tradition/hantverk. Möbeldesignprogrammet visar 8 projekt i samarbete med Johanson Design på temat skolmöbler. 11 studenter från Möbeltapetserings- och Möbelsnickeriprogrammen visar gesällmöbler, avancerade möbler och andra projekt.

Utställningen visas i Superellipsen mitt på Sergels torg.

• Tisdag 9 februari till fredag 12 februari kl. 10-20
  • Lördag 13 februari kl. 11-18
  • Måndag 8 februari kl. 14-20 endast press

Boka plats för besök på utställningen

Besök sker genom förbokning så det kommer aldrig vara mer än tio personer i varje rum. Malmstens rum är hela 543 m2!

Förboka plats på utställningen

Besök utställningen online

Vi kommer även att ha ett 360-foto för hela utställningen för dig som vill besöka utställningen online.

Besök utställningen online genom 360-fotot

Stockholm Design & Architecture Talk

Stockholm Design & Architecture Talk tisdag 9 februari kl. 15. Studenter från Malmstens, Beckmans och Konstfack samtalar om framtidens design.

Stockholm Design & Architecture Talk (det kostar inget att delta i samtalet)

Superellipsen, Sergelstorg, Stockolm Design Week 2021Visa/dölj innehåll

Relaterat innehåll Visa/dölj innehåll