Nominera till Årets alumn 2018

Vilka vill du se som Årets alumner 2018? Alumner, studenter och medarbetare är välkomna att nominera kandidater till utmärkelsen, som LiU nu delar ut för åttonde gången.

Årets alumner Oskar Henrikson och Sofie Lindblom vid alumnis walk of fame 12 oktober 2017

Årets alumner 2017 blev Oskar Henrikson, vd för Psykologifabriken och det psykologiska gymmet Habitud, och Sofie Lindblom, vd för den globala innovationsplattformen Ideation 360. Foto: Peter Modin

Varje år får två tidigare studenter utmärkelsen Årets alumn. De ska ha läst vid Linköpings universitet i minst två år på heltid och därefter ha gjort avtryck, kanske genom en prestation eller särskilt engagemang i en fråga.

Utmärkelsen delas ut i höst vid en ceremoni på Campus Valla. Då blir Årets alumner firade, håller var sitt föredrag och avtäcker en platta med sina namn i alumnernas egen Walk of fame.

Nominera en eller flera kandidater senast den 24 maj (nytt datum). Nomineringen ska innehålla alumnens namn, utbildning, en kort beskrivning av vad personen har gjort och en motivering till varför hon eller han förtjänar att bli Årets alumn.

Skicka din nominering till alumniansvarig

Mer om utmärkelsen Årets alumn