Nominera till Årets alumn

Vilka vill du se som Årets alumner 2019? Välkommen att nominera en eller flera kandidater till utmärkelsen som har delats ut vid Linköpings universitet sedan 2011.

Rebecka le Moine (t.v.) och Eva Uustal (t.h.), pristagare Årets Alumn 2018 Årets alumner 2018: Rebecka Le Moine, biolog och riksdagsledamot som kämpar för att bevara biologisk mångfald, och Eva Uustal, överläkare och expert på förlossningsskador som tar strid för kvinnors rätt till en trygg förlossningsvård. Peter Modin

Varje år får två tidigare studenter utmärkelsen Årets alumn. De ska ha läst vid LiU i minst två år på heltid och därefter ha gjort avtryck, kanske genom en prestation eller särskilt engagemang i en fråga.

Skicka in din nominering senast den 17 maj. Den ska innehålla alumnens namn, utbildning, en kort beskrivning av vad personen har gjort och en motivering till varför hon eller han förtjänar att bli Årets alumn.

Hit skickar du din nominering

Alumni

Det här är en funktionsadress som går till oss som arbetar med alumniverksamheten.

Mer om utmärkelsen