Öppet hus på campus Norrköping ställs in

Linköpings universitet kommer inte att genomföra Öppet hus på campus Norrköping den 19 mars i år. I stället kommer information om studier och utbildning att ges via universitetets digitala kanaler.

Blivande student som pratar med en studievägledare THOR BALKHED

– Med anledning av regeringens beslut om att förbjuda allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 deltagare, och för att bidra till att begränsa smittspridningen, väljer vi nu att ersätta det fysiska mötet under Öppet hus på campus Norrköping med digital information, säger projektledare Christina Almtun.

Öppet hus vänder sig till personer som är intresserade av studier vid Linköpings universitet och som vill veta mer om hur det är att plugga på LiU. Evenemanget brukar locka runt 1500 personer.

– Vi kommer istället att titta på möjliga digitala lösningar för att ge den information om utbildning, studier, boende och studentliv som besökare brukar få på Öppet hus, säger Christina Almtun.

Mer information om hur och när Öppet hus kommer att genomföras istället kommer att publiceras på sidan https://liu.se/artikel/oppet-hus så fort som möjligt.