Snart dags för Kalasmottagningen

Torsdagen 5 september händer det. I år kommer artisterna Petter och Thomas Stenström. Konferencier är komikern Marcus Thapper.

Bild från förra årets Kalasmottagning. Göran Billeson

Varje år bjuder Linköpings universitet in till Kalasmottagningen. Förra året hade festen 6 500 besökare. Årets fest kommer att vara på Campus Valla, i samband med att det nya Studenthuset invigs, efter 14 år i den stora evenemangsarenan i Linköping.

Julia Bjers, Kalasgeneral, Kalasottagningen 2019Julia Bjers– Årets upplaga av Kalas är jättebra. Det har var varit utmanande eftersom det är ett nytt område där ingen tidigare haft ett sådant här evenemang. Det ska bli superkul att se hur Kalasmottagningen äntligen blir av efter att årets kommitté har jobbat stenhårt med detta under hela våren, säger Kalasgeneral Julia Bjers.

Festen föregås av förenings- och företagsmässan, där studenter får möjlighet att möta studentföreningarna som arbetar för en bättre och roligare studietid, och lokala aktörer och företag som berättar om möjligheter i arbetslivet.
På Festivalområdet kommer det, förutom underhållning, att finnas olika foodtrucks och Kårservice som serverar mat och alkohol. För mer detaljer läs här.

Studenter och anställda med giltiga LiU-kort får biljetter utan kostnad. På Kalasmottagningens hemsida finns info om hur du får biljetter.

Relaterat innehåll
Visa/dölj innehåll