Asienkunskap - inriktning Kina - information till dig som är antagen

Tekfak campus Valla Blå Havet antagen toppbild

Grattis till din plats vid Linköpings universitet!

Vad kul att du har valt att läsa hos oss! Vi hoppas att du ska trivas och få ett givande studieår. Här hittar du information om din första tid som student som är bra att känna till.

Om du fullföljer Asienkunskap garanteras du plats på något av programmen Industriell ekonomi, internationell (kinesiska) eller Teknisk fysik och elektroteknik, internationell (kinesiska).

Information

Viktigt att tänka på - tacka ja senast 22 juli

Som antagen säkrar du din plats genom att:

  • Logga in på antagning.se och tacka ja till utbildningen. Detta ska göras senast 22 juli, annars kommer din plats erbjudas till någon annan.
  • Delta på uppropet som är obligatoriskt. Datum, tid och plats hittar du här på sidan. Tänk på att anmäla eventuella förhinder i förväg, annars förlorar du din plats.

Du som ska börja på någon av våra utbildningar i Linköping och Norrköping kommer efter uppropet få information från din klassföreståndare, träffa faddrar samt bli bjuden på lunch. Undervisningen startar först dagen efter. Under de två första veckorna kommer undervisningen varvas med sociala aktiviteter. 

OBS: Du som är reservplacerad ska inte delta på uppropet. Vi kontaktar dig om du blir antagen. Läs mer på vår informationssida om reservplacering.

Information och checklista till dig som är ny på LiU

Livet som student innebär både studier, nöjen, gemenskap och eget ansvar. Checklistan ger dig de nödvändiga stegen för en bra start. Till exempel att skaffa ett LiU-ID som ger tillgång till våra digitala tjänster, såsom lärplattform, kursrum, e-post, ditt schema och mycket mer.

Tänk på att du tidigast dagen efter uppropet kan registrera dig på dina kurser och få tillgång till kursrummen i Lisam.

Min utbildning

Förberedande kurs i matematik

Kontakt, frågor och support

Antagen till Linköpings universitet