Ljudkultur - Ljudlandskap och skapande av ljud, avancerad, 30 hp

Ljudkultur - Ljudlandskap och skapande av ljud, avancerad, 30 hp

HT 2017, Deltid 50%, Norrköping

Ansök

Kursstart

HT 2017

Ort

Norrköping

Studietakt

Deltid 50%


Nivå

Avancerad nivå

Studieform

Campusförlagd

Anmälningskod

LIU-46475


Period

201734 - 201823

Antal platser

10


Särskilda förkunskapskrav

Studier motsvarande kandidatnivå (180hp) inom för kursen relevanta områden som ljudproduktion, musikvetenskap, musikproduktion eller motsvarande. Alternativt 3 års yrkeserfarenhet på heltid inom nämnda område. Svenska och engelska motsvarande grundläggande behörighet på grundnivå.


Studieavgift

69990 kr - OBS! Gäller bara studenter utanför EU/EES och Schweiz.


Ansök

Kursen behandlar den växande betydelsen av ljud i dagens kultur och det offentliga ljudlandskapet. Den avancerade nivån på kursen innebär ett självständigt och omfattande arbete. Fokus ligger på ett projekt med praktisk eller konstnärlig produktion. Inriktningen är valbar, men produktionen ska vara möjlig att publicera och gärna vara externt förankrad i den omgivande kultur och medievärlden. Parallellt med produktionen görs en teoretisk fördjupning i form av essä- och rapportskrivande.

Grundkursen och den avancerade kursen samläser och du söker den kurs du har behörighet för. Den avancerade kursen är alltså inte en fortsättnings-/påbyggnadskurs på grundkursen.

Om du ansöker till kurs på andra meriter än akademiska poäng så ange i din ansökan att bedömning ska ske på reell kompetens. Ladda också upp arbetsintyg mm på ditt konto på antagning.se så går bedömningen snabbare. Detta gäller dig som tex har arbetsmeriter eller andra typer av utbildningar.

https://www.antagning.se/sv/det-har-galler-for-dig-som-gatt/en-annan-vag/

Länkar

https://liu.se/artikel/ljudkultur---ljudlandskap-och-skapande-av-ljud

Kontakt

Har du frågor om kursen, kontakta oss.