Ljudkultur - Ljudlandskap och skapande av ljud, grundnivå, 30 hp

Ljudkultur - Ljudlandskap och skapande av ljud, grundnivå, 30 hp

HT 2017, Deltid 50%, Norrköping

Ansök

Kursstart

HT 2017

Ort

Norrköping

Studietakt

Deltid 50%


Nivå

Grundnivå

Studieform

Campusförlagd

Anmälningskod

LIU-46415


Period

201734 - 201823

Antal platser

16


Studieavgift

69990 kr - OBS! Gäller bara studenter utanför EU/EES och Schweiz.


Ansök

Kursen behandlar den växande betydelsen av ljud i dagens kultur och det offentliga ljudlandskapet. Kursen tar upp olika ljudområden som ljudkonst, akustisk design, och soundscape. Den tar även upp ljud som tecken och kommunikation, ljud i olika medier såsom radio, film, utställning, mm. Kursen innehåller även lyssningsövningar, analys av ljud och ljuddramaturgi.
Dessutom består kursen av en praktisk, studentaktiv del där studenten kan fördjupa sig i olika riktningar inom ljud. Under hela kursens gång bedrivs undervisning i det praktiska handhavandet av ljud.

Grundkursen och den avancerade kursen samläser och du söker den kurs du har behörighet för. Den avancerade kursen är alltså inte en fortsättnings-/påbyggnadskurs på grundkursen.

Om du ansöker till kurs på andra meriter än akademiska poäng så ange i din ansökan att bedömning ska ske på reell kompetens. Ladda också upp arbetsintyg mm på ditt konto på antagning.se så går bedömningen snabbare. Detta gäller dig som tex har arbetsmeriter eller andra typer av utbildningar.

https://www.antagning.se/sv/det-har-galler-for-dig-som-gatt/en-annan-vag/

Länkar

https://liu.se/artikel/ljudkultur---ljudlandskap-och-skapande-av-ljud

Kontakt

Har du frågor om kursen, kontakta oss.